Tolleneer Ellen

Van kindsbeen af was ik geboeid door mens en gezondheid. Het was snel duidelijk dat ik iets in die richting zou gaan studeren.


Tijdens mijn academische opleiding tot Master in de Revalidatiewetenschappen en Kinesitherapie bij musculoskeletale aandoeningen (Universiteit Gent) werd ik dan ook enorm gefascineerd door de positieve invloed die beweging op ons lichaam uitoefent.


In die periode werd ik eveneens gebeten door de pilates microbe. Het geven van groepslessen werd mijn passie. Door op een verantwoorde manier correct te oefenen wil ik mensen fitter door het leven laten gaan.


Verder doet het me ook enorm veel plezier om patiƫnten te kunnen helpen. Ik tracht dan ook om elke musculoskeletale (spier- en bot) klacht zo goed mogelijk te behandelen en jaarlijks opleidingen te volgen om op de hoogte te blijven van de nieuwe evoluties binnen de kinesitherapie. Kwaliteit is voor mij van heel groot belang.


Voorts gaat mijn bijzondere interesse ook uit naar klachten die betrekking hebben op de bekkenbodem. Hiervoor heb ik de tweejarige interuniversitaire opleiding pre- en postnatale kinesitherapie en bekkenbodemreƫducatie gevolgd en blijf ik ook binnen dit domein steeds bijkomende opleidingen volgen.