Sportlessen Pilates & Yoga


Reservatie voor alle lessen is verplicht. Een les boeken kan via onderstaande link 'INSCHRIJVEN':

Via deze link word je doorgestuurd naar Momoyoga. Hier kan je gratis een profiel aanmaken. Als je wenst deel te nemen aan 1 van onze groepslessen, dien je online eerst een beurt of beurtenkaart aan te kopen. Daarna kan je de les van jouw keuze reserveren. Je hoeft niet steeds naar dezelfde les te komen of wekelijks aanwezig te zijn. Je kan alle reservaties of annulaties zelf bepalen en regelen via jouw Momoyoga profiel. 


Maandag

Dinsdag

Woensdag

Donderdag

Zaterdag

Zondag

09u30-10u30


Pilates Basic


Pilates Basic


10u00-11u00


Pilates Bootcamp

10u45-11u45

Barre


19u15-20u15

Yogaflow


19u30-20u30
Pilates Basic19u45-20u45


Yogalates
Pilates


Het is algemeen bekend dat sporten een positief effect heeft op ons humeur en welzijn.

Met behulp van pilates kan je tijdens de training externe gedachten buitensluiten en je op jouw lichaam concentreren.

Het doel van deze sessies is dan ook controle en balans van het volledige lichaam bereiken. Ademhaling, oprichting, kernstabiliteit, controle, concentratie, precisie en een vloeiende beweging zijn hierbij sleutelwoorden.

Verder zal je ook flexibiliteit via een statische of dynamische rek ontwikkelen.

De intensiteit wordt bepaald door de invloed van de zwaartekracht en het eigen lichaamsgewicht. 

Door het beoefenen van deze vormen zal je spieren gebruiken waarvan je het bestaan niet wist en zal jouw lichaam sterker en soepeler worden.

Hoe langer je pilates beoefent, hoe meer aandacht je zal kunnen schenken aan jouw ademhaling en hoe rustgevender jouw ‘practice’ zal worden. In het leven is niets zo belangrijk dan in balans zijn.


Pilates Basic:

Deze les is geschikt voor iedere leeftijd en elk ervaringsniveau


Pilates Bootcamp:

Ben je vertrouwd met Pilates en ben je op zoek naar een extra uitdaging die je uithoudingsvermogen aanspreekt op het ritme van de muziek? Dan is deze les zeker iets voor jou.


Barre:

Deze les omvat een workout die bewegingen uit Pilates, Ballet en Yoga samenbrengt. De oefeningen zijn opgedeeld voor het trainen van verschillende spiergroepen. De workout bestaat grotendeels uit rechtstaande bewegingen waardoor je automatisch jouw buikspieren aanspreekt om het evenwicht zo goed mogelijk te bewaren. De elegantie van ballet, de spierversterkende oefeningen van pilates en de yoga-geïnspireerde stretch maken van barre een ontzettend leuke en gebalanceerde workout.

De intensiteit van de houdingen en oefeningen ligt vrij hoog. Balletervaring is niet vereist.


Yogaflow 

In deze les ga je op het ritme van je ademhaling van de ene houding in de andere houding over. Bij deze vorm van yoga wordt steeds aandacht besteed aan een evenwicht tussen stabiliteit, kracht en lenigheid. Ook werken we aan een dieper bewustzijn van hoe ons lichaam beweegt en leren we om spanningen/stress los te laten. 

Deze vorm van yoga is geschikt voor iedere leeftijd en elk ervaringsniveau.


Yogalates:

Deze les omvat een workout die bewegingen uit Pilates en Yoga samenbrengt. Tijdens deze les wordt aandacht besteed aan een evenwicht tussen stabiliteit, kracht en lenigheid. 

De intensiteit van de houdingen en oefeningen ligt vrij hoog. Deze les is geschikt voor sportievelingen die van een uitdaging houden.


Tarieven groepslessen:


1 losse beurt groepslessen: €15

5 beurtenkaart groepslessen: €65

10 beurtenkaart groepslessen: €120


Als je reserveert voor de groepslessen dan ga je akkoord met de algemene voorwaarden die je kan lezen bij het boeken van een groepsles. Deze voorwaarden kan je op elk moment opnieuw nalezen in jouw profiel.